Reviews en testimonials

Heel wat bijgeleerd over mezelf door onze sessies


Ik wil je graag heel erg bedanken voor alles, want ik heb echt enorm veel gehad aan onze sessies. Ik heb heel wat bijgeleerd over mezelf en over hoe ik bepaalde situaties aanpak. Ik ben ook een pak rustiger geworden en ik maak me minder druk over wat anderen van mij zouden kunnen denken (dat probeer ik toch zoveel mogelijk ;-) Ik blijf nog steeds streven naar perfectie op allerlei vlakken.

 

Toch besef ik meer en meer dat dit niet altijd noodzakelijk is. Ik probeer het allemaal wat meer los te laten en dat geeft verlichting. Wat ben ik blij dat dr. Gyselinck me destijds naar jou heeft doorverwezen, want je hebt me vast en zeker geholpen. Ik kijk uit naar een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Zo heb ik ook besloten om alles gewoon op me af te laten komen en me niet al op voorhand druk te maken over zaken die dat misschien helemaal niet waard zijn. We’ll cross that bridge once we get there!


Ellen VDB

Peggy is een heel enthousiaste coach


Vol nieuwsgierigheid keken wij uit naar de coaching Insights van body en talk. De vragenlijst die we op voorhand moesten invullen, bracht al een leuke dynamiek met zich mee. We speculeerden al over ‘onze kleur’ en stonden stil bij de verschillende persoonlijkheden die we in ons team hebben.

 

Peggy is een warme madam met kennis van zaken. Het ijs was onmiddellijk gebroken door een korte voorstelling en eerste vragenrondje. De coaching was heel gevarieerd en goed gedocumenteerd. De inzichten die ze ons bij bracht waren extreem accuraat en hebben ons geleerd op welke manier we het beste met mekaar omgaan en wat we beter niet doen. Peggy brengt de coaching enorm enthousiast en heeft oog voor elke persoonlijkheid.

 

Onze verwachtingen werden volledig ingelost en we kunnen het elk bedrijf aanraden om zo’n teambuilding/coaching te doen. Wij plukken er nog steeds de vruchten van en zijn er een (nog) beter team door geworden!


Caroline, T-DS elektriciteit

Vertrouwenspersoon, coach en motivator om dromen te verwezenlijken


Ongeveer 9 jaar geleden zette ik voor het eerst een voet binnen in de praktijk van Peggy. Starten deden we met zelfreflectie. Elke rol in mijn leven werd onder de loep genomen. Ik werd me bewuster van mezelf en begon een duidelijk beeld te krijgen van waar ik naartoe wilde in de toekomst. Peggy moedigde me aan om mijn toekomstdromen waar te maken. Zo durfde ik de sprong te wagen om ontslag te nemen en een opleiding tot wedding planner te volgen. Peggy geloofde in mij en ging verder dan een andere psychotherapeut of coach. Zo kocht ze ook een plant voor mij om me proficiat te wensen (die leeft trouwens nog altijd J)!

 

Ook tijdens de opstart van mijn bedrijf en de zeven volgende jaren bleven we onze sessies inplannen. Zo volgt Peggy me op en draagt ze bij tot mijn persoonlijke ontwikkeling als mens. Ze is in staat om je je standpunten vanuit een ander perspectief te laten bekijken. Tot op de dag van vandaag is ze mijn vertrouwenspersoon en motivator om nieuwe dromen te verwezenlijken, maar ook om van tijd tot tijd stil te staan en rustfases in te lassen. Voor mij is ze een absolute meerwaarde in mijn leven. Ze is een eerlijke en heel menselijke therapeute. Een rechtvaardige, maar strenge coach!


Kim VDH

Anders kijken naar mijn leven


Door Peggy ben ik helemaal anders naar mijn leven gaan kijken. Mijn beste vriendin gaf een sessie bij Peggy cadeau voor mijn verjaardag en ik bleef hangen. Door haar zijn mijn twee zoontjes er én ben ik voor mijn droom gegaan: iets van mezelf hebben. Ik ben nu halftijds blogger en ik maak  leuke dingen mee, samen met mijn gezin. Ik heb nog grootse plannen en ik ga ervoor... En zit ik even weer in een dipje? Dan ben ik 200% zeker dat ik weer naar Peggy ga. Bedankt voor alles!


Nathalie De Martelaere

Een duidelijk beeld van mezelf als bedrijfsleider


Ik geloof niet in psychiaters, psychotherapeuten …. Tot mijn ex-partner en ik onmogelijk nog een gesprek konden voeren en zij vond dat we maar eens met iemand moesten  praten. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad dat we bij Peggy hulp zijn gaan zoeken. Na een sessie of drie waren we eruit en vandaag praten we nog steeds correct zoals het hoort. Niet meer en niet minder.

 

Voor mezelf was ik er nog niet uit . Als zaakvoerder van een bedrijf met wel wat werknemers zag ik na mijn scheiding door de bomen het bos even niet meer. Peggy bleek de gelukkige, toevallige ontmoeting die mij niet enkel een duidelijk beeld geeft over mezelf. Zij slaagt er ook in om mij mijn bedrijf van een andere kant te laten bekijken.

 

Soms zit je in een vicieuze cirkel waar je uit moet. Hoe sterk je er ook van overtuigd bent dat je vooruit moet: een cirkel heeft geen begin en geen eindpunt. Het leven is zoals een bedrijf: je kan heel hard werken, maar als je geen tijd neemt om offertes te maken val je zonder werk. Dat is in je gevoelsleven net zo. Bedankt Peggy!


Wim Mattheessens

Hypnose voor hardnekkige eetgewoonte


Ik vocht al een hele tijd met een vervelende gewoonte: snacks eten aan de tv. Met ups en downs lukte het me af en toe om deze avondlijke zonde achterwege te laten. Spijtig genoeg kon ik er vaker niet aan weerstaan dan wel. Dus ging ik op zoek naar hulp. Zo kwam ik bij Peggy terecht. Zij raadde me een hypnosesessie aan. Eerst stond ik er wat wantrouwig tegenover, maar Peggy kon me overtuigen van de kracht en de efficiëntie van deze laagdrempelige methodiek. Ik besloot het te proberen.

 

En jawel hoor, het werkte perfect voor mij! De hypnose zelf vond ik een heel aangename, ontspannende ervaring. Helemaal anders dan ik me had voorgesteld. Ik was niet ergens ver weg, maar juist heel aanwezig en alert. Peggy had me vooraf ook heel goed uitgelegd hoe hypnose in zijn werk ging en ik wist dus van tevoren wat er zou gebeuren. Een heel fijne ervaring die me voorgoed verlost heeft van dat vervelende eten voor de tv. Dankjewel, Peggy, voor je uitstekende begeleiding en efficiënte hulp!


Annick T.

Met de neuzen weer in dezelfde richting

 

Bij deze een bedankje voor de inspanningen die je voor onze groep (Insights) en voor mezelf hebt geleverd tijdens jouw begeleidingen. Je mag onderstaande zeker ook publiceren op je website.

 

Enthousiaste topcoach voor individuen en teams.

 

De positieve energie en aanpak waarmee Peggy onze groep door een Insights Discovery loodste bracht ons team op een hoger niveau. De inzichten die ze bracht zorgden ervoor dat teamleden met meer begrip en waardering naar elkaar gingen kijken. Gevolg, meer onderling begrip en een verbeterde samenwerking in de groep. Het doel van de sessie werd volledig bereikt. Peggy maakt met haar aanpak de methodiek nog veel sterker, lees ze maakt echt het verschil. Ze is een professionele topcoach die met haar positieve aanpak het beste uit een groep weet te halen.

 

Een persoonlijke dankjewel om me ook te laten ontdekken wanneer en waarom ik naar suikers grijp. Het resultaat van onze twee sessies zegt het helemaal. Meer dan 9 maanden later grijp ik nog steeds niet naar suikers. Ik heb er helemaal geen behoefte meer in. Ik beschrijf jouw aanpak als: positief, streng maar rechtvaardig, doelgericht en waarderend. Kortom een topcoach voor teams en individuen.

 

Werner VS

Heb je vragen of meteen een gesprek inplannen?

Bel +32 475 94 40 77 of stuur een mailtje