Familie- en systeemopstellingen

Ontdek hoe patronen vanuit jouw  (familie)systeem een impact hebben op jouw dagelijks leven. wordt je bewust van jouw energie en het effect op anderen.


Werken met paarden is zo dankbaar en puur omdat zij deze systemen en energieën perfect spiegelen. Paarden zijn gevoelige en emotionel dieren. Ze voelen mensen en dynamieken fijlloos aan en laten zien wat het oog soms niet kan of wil zien.


Je kan inschrijven voor zowel individuele sessies alsook in groep.

Een echte aanrader voor teambuildings, leiderschapstrajecten of persoonlijke ontwikkeling.

Praktische informatie

 De familie- en systeemopstellingen gaan door op de weides in de Nijverheidsstraat in Duffel telkens tussen april en okt.


Prijs:

Representant:     85 euro/pp

Eigen opstelling: 125 euro/PP

Water en thee inbegrepen.


Duur:

Een opstelling duurt 1,5 uur.

Maximum Twee opstellingen per dag .


Groepen:

Maximum 7 personen. Vraag vrijblijvend uw offerte aan.


Insights met paarden: de kleurijke workshop kan ook met paarden. Vraag vrijblijvend naar de dynamische verschillen en offerte.


Geplande opstellingen 2023:


Vrijdag 14/7/23 van 10u -12u

Vrijdag 14/7/23 van 14u-16u

Donderdag 20/7/23 van 10u-12u

Donderdag 20/7/23 van 14u-16u

Vrijdag 21/7/23 van 10u-12u.

Inschrijven en info voor 1/6/23 via mail: info@bodyentalk.be

 

 Het verhaal van Mansour

 Terwijl ik met body en talk aan de slag ging als psychotherapeut en bedrijfscoach, ging Debbie al vanaf haar zestiende aan de slag met paarden en werkt zij als paardencoach. Wij besloten onze talenten te bundelen en startten met Mansour.  Wij beseffen als geen ander hoe belangrijk wortels en (familie) systemen zijn. Toen wij 17 jaar geleden onze vader verloren aan keelkanker moesten we allebei individueel groeien maar ook elkaar weer vinden in een gebroken systeem.. Naast collega's zijn we ook vriendinnen en gewoon zusjes die graag dingen samen doen.


Mansour was het eerste Arabisch volbloed veulen dat Debbie opvoedde en hij kreeg ook dicht bij zijn wortels een Arabische naam. Mansour betekent Overwinnaar. We konden geen betere naam voor ons project vinden. Ondertussen kreeg Mansour gezelschap en  groeide de kudde uit tot een fijn gezelschap van 4 paarden met Fee, Saarah en Barca.