Coaching

Coaching en trainer

Peggy van Looveren


body en talk vindt maatwerk heel belangrijk omdat we ervan uitgaan dat elk bedrijf en elk team uniek is!


Wil u aan burn-out preventie doen, meer aandacht geven aan werkgeluk of heeft u ondersteuning nodig bij het modereren van zelfsturende teams, body en talk biedt haar expertise en ondersteuning aan bij deze processen.


Teams worden in groep of individueel gecoached. Wij bieden ook diverse trainingen aan.

 


Insights Discovery


Vaak verloopt de samenwerking  tussen collega’s prima, andere keren leidt het tot misverstanden of zelfs irritaties. Vervelend, want het vreet energie, kost ons een goed humeur en frustreert veranderingen. 


Hoe kan men beter samenwerken en misverstanden vermijden? Door open te staan voor nieuwe initiatieven, spontaan hulp aan te bieden waar dat nodig is, zelfkritisch te zijn en open te staan voor zelfkritiek. Maar het belangrijkste is je in te leven in je collega’s. Dat betekent op de hoogte te zijn van de: drijfveren, competenties, sterke en verbeter punten zowel van jezelf als van je collega’s.


Insights Discovery heeft  daarvoor een tool ontwikkeld die gebaseerd is op het persoonlijkheidsmodel van Carl Jung. Het wordt sinds jaren door vele multinationals en kmo’s gebruikt. Jungs persoonlijkheidstypologie geldt als de norm voor het verkrijgen van meer inzicht in de (eigen) persoonlijkheid. Insights  Discovery heeft dit concept verder uitgebouwd door de energiestromen binnen iemands persoonlijkheid in vier kleuren weer te geven: Blauw, Groen, Geel en Rood.


Het Insightsmodel velt geen oordeel: het ene type is niet beter dan het andere, elk type is even waardevol en gaat uit van positieve kwaliteiten. Het inzicht in je eigen type en dat van anderen versterkt het zelfbeeld en bevordert de samenwerking met anderen. Binnen teams is het inzicht in het eigen Insights-type een springplank naar het begrijpen van mensen die een ander Insights-type hebben zodat ieder zijn eigen communicatiestijl aan hen kan aanpassen, en vooral begrip leert op te brengen voor anderen. Het inzicht in intermenselijke relaties wordt aangescherpt en het omgaan en inspelen op de andere zal gemakkelijker worden. Deelnemers begrijpen  het waarom van de vele knelpunten in de teamcommunicatie.


Tarieven


Elke coachingstraject vraagt een verschillend aanpak.

Hierdoor hanteerd body en talk tarieven die afgestemd zijn op de doelgroep/persoon. 


Voor meer informatie hierover neem contact met ons op.


Peggy@bodyentalk.be

+32(0) 475 94 40 77body en talk


body en talk helpt bij de ontwikkeling van een betere verbinding met zichzelf, de natuur en de wereld.


Contact

body en talk

Eethuisstraat 73

2900 Schoten


Peggy@bodyentalk.be


+32(0) 475 94 40 77


Contact momenten


Maak een persoonlijk afspraak

via mail of telefoon.


Tarieven


Klik op het onderdeel waar je het tarief over wil weten: psychotherapie - coaching en opleidingen© Copyright. All Rights Reserved.