Coaching voor bedrijven


Coaching voor bedrijven is gegroeid vanuit individuele behandeling van burn-out. Heel wat mensen krijgen vandaag de dag te maken met een burn-out. Ze vallen voor lange tijd uit en dat bezorgt bedrijven heel wat kopzorgen.


Hoe vermijd je als bedrijf dat je werknemers overwerkt en overspannen thuis komen te zitten? Body en talk helpt en begeleidt met coaching en opleidingen voor individuen en teams. We geven ook info sessies over burn-out preventie op de werkvloer.

Welzijn en geluk op
de werkvloer


Je kan als bedrijf echt de touwtjes in handen nemen als het gaat om burn-outpreventie. Door gericht te werken aan het welzijn van je mensen. Je bedrijf zo organiseren dat je meer doet dan enkel stress en burn-out vermijden. Zo zorg je voor een gevoel van welzijn en meer geluk op de werkvloer.

Coaching voor bedrijfsleiders en zaakvoerders


Wil je een analyse van jouw (bedrijf) cultuur?
Je communicatie en die van jouw team verbeteren?
Je mensen effectiever aansturen en betrekken in innovatie van het bedrijf?

Dan hebben we opleidingen om als leidinggevende jouw bedrijf te ondersteunen.

Coaching voor teams


Je team volop hun talenten laten gebruiken en benutten? Het allerbeste uit je medewerkers en je teams halen? Je medewerkers beter laten samenwerken? Ervoor zorgen dat ze assertief mee vooruitdenken? Ga voor een teamcoaching en geef je teams zo meer zuurstof, energie en nieuwe inzichten in zichzelf en elkaar. Ik geef je graag vrijblijvend advies over een gepast coachingtraject voor je team(s)!

Nuttige handvaten om de werking en de bedrijfscultuur te verbeteren


Als bedrijfscoach bekijk ik het geheel. Welzijn gaat verder dan ervoor zorgen dat de stress niet te hoog oploopt. Ik reik jou als ondernemer of leidinggevende, je medewerkers en je teams handvaten aan om:


✓   Effectiever te communiceren

✓   Veerkracht in te zetten bij moeilijkheden

✓   De bedrijfscultuur te verbeteren

✓   Elkaar beter te begrijpen

Beter communiceren met Insights Discovery


Alles begint met goed communiceren. Als je beter communiceert, begrijp je elkaar ook beter.

Een heel toegankelijk en gebruiksvriendelijk model hiervoor is Insights Discovery dat gebaseerd is op het persoonlijkheidsmodel van Carl Jung. Heel wat kmo’s en multinationals gebruiken dit model al om meer inzicht te krijgen in eigen persoonlijkheid en die van anderen.


Beter inzicht in elkaar


Door inzicht te krijgen in je eigen persoonlijkheid versterk je je zelfbeeld. Door anderen beter te leren kennen, begrijp je hen beter en werk je beter samen. Want dit Insightmodel velt geen oordeel. Het ene type is niet beter dan het andere. Je krijgt een beter inzicht in elkaar en brengt makkelijk begrip op voor elkaar.


Teams begrijpen elkaar beter 


Binnen teams zorgt dit model voor een nieuwe, frisse dynamiek. Je leert de positieve kanten van je collega’s beter zien en doeltreffender met hen communiceren. Omdat je nu beter begrijpt welke communicatiestijl ze hanteren. De communicatie binnen het team verloopt vlotter en er zijn minder frustraties.

Voordelig met de kmo-portefeuille


Voor sommige opleidingen kan je als ondernemer of bedrijf gebruik maken van de kmo-portefeuille.Body en talk is een geregistreerd  dienstverlener onder de peiler opleidingen, registratienummer : DV.0232695

 (*uitgezonderd insights discovery). De overheid komt dan tussen voor 30% in de kost van de opleiding.

Een coachingtraject voor jezelf, je medewerkers of je teams?

Bel +32 475 94 40 77 of stuur een mailtje